Salon

Salon Pro, echte verf spettert niet! Salon Pro is een matte muurverf van professionele kwaliteit op waterbasis.

De muurverf spettert niet bij het aanbrengen en is verkrijgbaar in 60 trendy kleuren. Het kleurenpalet wordt regelmatig vernieuwd zodat je altijd de nieuwste trendkleuren op woongebied hebt.

De muurverf van Salon Pro dekt in één laag en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Salon Pro, makkelijk in gebruik, iedereen kan het!
salon-kleuren60

ÉÉN LAAG DEKKEND

De muurverf Salon en al onze andere muurverven zijn in één laag dekkend. Daarnaast is de muurverf zowel perfect binnen als buiten te gebruiken.

VOOR BINNEN

De muurverf kan binnenshuis op diverse ondergronden worden aangebracht waaronder hout, gipsplaten, (glasweefsel-) behang of over oude verflagen heen.

VOOR BUITEN

De muurverf is ook ideaal voor op de buitenmuur. Denk hierbij aan minerale ondergronden als pleisterwerk, beton, metselwerk, vezelcement en hout.
Iconen-clean

SALON CLEAN

SALON Clean is een muurverf die goed reinigbaar is en niet gaat glanzen door het reinigen. Vlekken laten zich eenvoudig verwijderen met water een natte doek.
Iconen-pure

SALON PURE

SALON Pure draagt bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis. SALON Pure absorbeert eventuele schadelijke stoffen in huis en houdt deze vast.
Translate »