STUDIO COLDEC CHINA

Studio Coldec is internationaal actief en opende onlangs haar 500ste winkel in China.

Middels een goedlopend franchiseconcept heeft Studio Coldec samen met haar Chinese partner een winkelketen opgezet in China. De winkels in China verkopen producten voor beginners, doorgewinterde doe-het-zelvers en professionele verwerkers die uitsluitend ontwikkeld en geproduceerd zijn door Studio Coldec.
Denk aan multicolour en metallic producten, maar ook muurverf, schoolbord-, magneet- en whiteboardverf.
De samenwerking betreft niet alleen decoratieve verfproducten, onlangs zijn ook kleurvlokken aan het productassortiment toegevoegd.
Door het productassortiment uit te breiden kan de distributie en marktbenadering efficiënter en effectiever georganiseerd worden. Dit alles heeft ertoe geleid dat de Studio Coldec keten een snel groeiende winkelketen is geworden binnen de Chinese retailmarkt in de afgelopen jaren.

COLDEC ENVIRO TECH Ltd.

Naast de distributie van decoratieve producten is Coldec Enviro Tech Ltd. eigenaar van één van de snelgroeiende winkelketens. Een winkelketen onder de naam Coldec.

EXCLUSIEVE PRODUCTEN

Gendero, Decora en Tallers zijn decoratieve en functionele verfproducten die speciaal voor de Chinese markt door Studio Coldec ontwikkeld en geproduceerd zijn .

FRANCHISECONCEPT

Door de goede samenwerking, duidelijke afspraken en een uitstekende franchiseformule openen met regelmaat nieuwe winkels door heel China.

BETROKKENHEID

Ron Bleize is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het aanbod. “Als directeur van de Coldec Group ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en markten".
Translate »