Paletto

Studio Coldec is een conceptontwikkelaar. Dit houdt in dat de onderneming een team en kennis in huis heeft om meer te ontwikkelen dan alleen een product. De volledige aankleding en verpakking wordt bekeken. Hierbij durven wij af te wijken van de gebaande paden.

Studio Coldec heeft het Paletto schudsysteem ontwikkeld. Paletto zit verpakt in handzame zakken en met behulp van tubes met pigment kan de verf gemakkelijk worden aangekleurd.
salon-kleuren60

UNIEKE VERPAKKING

De muurverf Paletto is verpakt in een unieke schutzak. Met behulp van tubes met pigmenten is het handzame schudsysteem eenvoudig aangekleurd.

VOOR BINNEN

De Paletto muurverf binnenshuis op diverse ondergronden worden aangebracht waaronder hout, gipsplaten, (glasvlies-) behang of over oude verflagen heen.

VOOR BUITEN

De muurverf is ook ideaal voor op de buitenmuur. Denk hierbij aan minerale ondergronden als pleisterwerk, beton, metselwerk, vezelcement en hout.

ROLLER OF KWAST

De muurverf is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller. Een gladde muur? Gebruik een roller. Een muur met structuur? Gebruik dan een kwast!

SCHROBVAST

De verf is schrobvast en goed reinigbaar met een vochtige doek. Blijft vuil te lang zitten, dan zal het in de verf trekken. Verwijder vuil altijd direct met een vochtige doek.
Translate »