Specialties

Studio Coldec heeft een lijn met decoratieve verfproducten ontwikkeld; magneetverf, glitterverf, schoolbordverf en Glow in the Dark verf. De producten zijn los en combinatie aan te gebruiken en aan te bieden. Alle Studio Coldec producten zijn op waterbasis en bevatten geen formaldehyde en oplosmiddel.
In overleg met de afnemer wordt een profiel van de gewenste verf opgesteld, waarbij de eigenschappen van de verf worden ingevuld, alsmede de verschijning van het product.
tseecy-kleurstalen
magneet

MAGNEETVERF

Kant en klare, paramagnetische verf op waterbasis. Studio Coldec magneetverf wordt gebruikt om een oppervlak te creëren waarop magneten blijven zitten.
glitter

GLITTERVERF

Glitterverf is een transparante verf op waterbasis met glitters. Makkelijk in gebruik en ideaal voor een subtiele glitter in de afwerking van je wand, plafond of object.
whiteboard

WHITEBOARDVERF

Een Tseezy whiteboardverf pakket bevat alles om een whiteboard te creëren. Tseezy whiteboardverf is te gebruiken waar je maar wilt, op een gladde ondergrond.
krijt

SCHOOLBORDVERF

Verf op waterbasis waarmee een schoolbordoppervlak gecreëerd kan worden. Op het schoolbordoppervlak kan getekend en/of geschreven worden met krijt.
moon

GLOW IN THE DARK

Glow in the Dark verf is watergedragen verf met Glow in the Dark effect, hetgeen betekent dat de verf licht geeft in het donker nadat het licht heeft geabsorbeerd.
Translate »